El Museu “Casa del Betlem” reobri les seues portes amb noves escenes i totes les mesures de seguretat

El Museu “Casa del Betlem” reobri les seues portes amb noves escenes i totes les mesures de seguretat

La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha visitat aquest matí el Museu “Casa del Betlem” que reobri les seues portes de cara a les pròximes Festes de Nadal. Galiana ha estat acompanyada pel president de l’Associació de Belenistas, José Pérez Albert, i per diversos membres de l’agrupació.

“Estem molt satisfets que aquest museu reòbriga les seues portes”, ha indicat Galiana qui ha afegit que “malgrat les circumstàncies actuals, hem volgut fer un esforç perquè les il·licitanes i il·licitans, especialment els més xicotets, puguen gaudir de l’ambient nadalenc a la nostra ciutat a través de la visualització de les magnífiques escenes exposades en el museu”.

La regidora ha agraït a l’Associació de Belenistas el gran esforç realitzat i ha destacat com a novetat “la renovació general del material expositiu d’aquest museu, amb la finalitat de millorar i engrandir l’oferta museística d’aquest espai”.

Galiana a més ha destacat que s’ha renovat la totalitat del sistema d’il·luminació de les diferents escenes instal·lant bombetes LED en els pesebres i naixements que es recreen en el museu.

Igualment, s’han instal·lat nous naixements i s’han fet treballs en la restauració de l’arbratge i vegetació dels diferents pesebres bíblics que s’exposen.

D’altra banda, s’han instal·lat 7 diorames sobre escenes de la Setmana Santa en l’última planta. Aquests diorames havien sigut preparats per a la passada Quaresma, però no es van poder pel confinament.

Tant la regidora com el president dels Belenistas han convidat a tots els il·licitans i il·licitanes “a gaudir dels pesebres en un any en què viurem un nadal atípic”.

Mesures de seguretat

La reobertura del Museu “Casa del Betlem” s’ha adaptat a les condicions de l’actual pandèmia, aplicant els protocols de seguretat higienicosanitaris per a prevenció de la COVID-19 establits per les autoritats.

En conseqüència, les persones que desitgen visitar el Museu del Betlem podran fer-lo en grups de 3 persones, llevat que es tracte de convivents, i en aquest cas el grup podrà ser de 6 persones. D’igual manera, les condícies romandran tancats per al públic.

L’Horari d’obertura serà:

Dimarts a Dissabte: De 10.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.00 hores

Diumenges: De 10.00 a 13.00

Dilluns: Tancat

El ‘Museu Casa del Betlem’ està situat en la Plaça de la Fruita, a esquena de l’Ajuntament.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X