L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i el director del Museu Dámaso Navarro, han visitat l’espai museístic per a conéixer l’estat de les obres de la tercera fase, que culminaran el nou i modern Museu de Petrer.

Aquesta tercera fase, que compta amb un pressupost de 130.000 euros, finançats per la Diputació d’Alacant a través de les inversions financerament sostenibles, suposa la finalització de la sala d’exposicions temporals, l’espai multifuncional dirigit als xiquets i les oficines del personal. A més, les obres d’aquesta tercera fase també contemplen el revestiment de la façana nord de l’edifici, l’orientada a l’autovia.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha indicat que “aquest és el pas definitiu per a tindre acabat un dels museus més moderns de la província que, a més, recull l’ànima del nostre poble, ja que moltes peces de les quals s’exposen han sigut donades pels propis veïns”. L’actual Museu va ser inaugurat al febrer de 2019 al carrer La Font.

Per part seua, el director del Museu, Fernando Tendero, ha assenyalat que “amb aquesta fase d’obres, que comencem al setembre, el Museu comptarà amb totes les dotacions necessàries”. També ha destacat que les obres “no estan afectant en cap moment al desenvolupament de les visites del Museu”.

El Museu es pot visitar de dimarts a diumenge d’11 a 14 hores, sempre respectant totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries com a ús de màscara, manteniment de la distància de seguretat de, almenys, 1,5 metres, ús de higienizante de mans i grups reduïts.

El Museu també es pot visitar de manera virtual a través de la visita 360é accessible mitjançant en l’enllaç https://museodamasonavarro.es/.