El Museu Dámaso Navarro de Petrer estarà totalment acabat al desembre després de la 3a fase d’obres

El Museu Dámaso Navarro de Petrer estarà totalment acabat al desembre després de la 3a fase d’obres

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i el director del Museu Dámaso Navarro, han visitat l’espai museístic per a conéixer l’estat de les obres de la tercera fase, que culminaran el nou i modern Museu de Petrer.

Aquesta tercera fase, que compta amb un pressupost de 130.000 euros, finançats per la Diputació d’Alacant a través de les inversions financerament sostenibles, suposa la finalització de la sala d’exposicions temporals, l’espai multifuncional dirigit als xiquets i les oficines del personal. A més, les obres d’aquesta tercera fase també contemplen el revestiment de la façana nord de l’edifici, l’orientada a l’autovia.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha indicat que “aquest és el pas definitiu per a tindre acabat un dels museus més moderns de la província que, a més, recull l’ànima del nostre poble, ja que moltes peces de les quals s’exposen han sigut donades pels propis veïns”. L’actual Museu va ser inaugurat al febrer de 2019 al carrer La Font.

Per part seua, el director del Museu, Fernando Tendero, ha assenyalat que “amb aquesta fase d’obres, que comencem al setembre, el Museu comptarà amb totes les dotacions necessàries”. També ha destacat que les obres “no estan afectant en cap moment al desenvolupament de les visites del Museu”.

El Museu es pot visitar de dimarts a diumenge d’11 a 14 hores, sempre respectant totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries com a ús de màscara, manteniment de la distància de seguretat de, almenys, 1,5 metres, ús de higienizante de mans i grups reduïts.

El Museu també es pot visitar de manera virtual a través de la visita 360é accessible mitjançant en l’enllaç https://museodamasonavarro.es/.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X