El regidor de Cultura, Antonio Manresa i el director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont, han acudit al costat de la conservadora del museu, Rosa Castells, a la inauguració de l’exposició “Tirando del hilo”, un dels projectes seleccionats en la convocatòria pública Lugar Común, convocada pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Aquest és un projecte creat i realitzat per David Gil i Ester García de Daguten. Escola Gràfica de Barri, amb la inestimable i vital participació de Mercedes, Javier, Sandra, Verónica, Consuelo, Andrea, Miguel, Carolina i Miguel Ángel del Centre Ocupacional Terramar de APSA.

Ells, sota el nom de l’Equip Seri i la marca FAÇS, han redescobert la seua imaginació i el seu potencial creatiu fent d’aquest projecte un somni compartit on la serigrafia i altres tècniques d’estampació els han portat a un viatge a través de l’art i el disseny. Però això res més que són paraules. El resultat ve carregat d’emocions i magnífics dissenys que ens acompanyaran en aquesta exposició.

L’Equip Seri, durant la inauguració, han serigrafiado en directe el cartell de la seua exposició i els assistents li ho han pogut portar a casa.

Manresa ha volgut «felicitar els artífexs d’aquestes obres meravelloses», i «els ha volgut animar per a continuar treballant i mostrant el seu enorme talent, ja que des de l’Ajuntament sempre treballaran per una cultura i una societat realment inclusiva».

Pérez Pont ha manifestat que “des de fa tres anys treballem en aquestes accions que en aquest 2019 han pres forma en el programa ‘Cultura en peus d’igualtat’, un projecte que conjumina diferents propostes de mediació cultural per a contribuir, des de l’àmbit de la cultura, a la igualtat de totes les persones en totes les àrees de la societat, així com reivindicar la capacitat de totes i tots a ser creatius, posant en valor el treball dels i les artistes amb diverses capacitats”.