El MACA, després de l’èxit de les primeres sessions, represa el divendres 17 de gener el «Taller de músiques gràfiques», a càrrec de Carlos Izquierdo, dirigit a persones interessades en l’art visual i/o en l’art sonor i la música. A partir de 8 anys d’edat acompanyats d’una persona adulta.

A la frontera de l’art visual i l’art sonor se situa el grafisme musical. En cert àmbit de la música contemporània, les partitures han passat de tindre un caràcter eminentment funcional, sent un codi establit entre compositor i intèrpret, a seguir un procés gradual de flexibilitat, guanyant en subjectivitat, fins a convertir-se a vegades en objectes artístics en si mateixes.

Tallers pràctics en els quals es donarà a conéixer exemples reals de diferents artistes i compositors, es coneixeran diferents vincles que hi ha entre la creació musical i la visual i es realitzaran activitats basades en la participació i la creativitat.

Les sessions tindran lloc una vegada al mes de gener a juny (17 de gener, 14 de febrer, 13 de març, 3 d’abril, 15 de maig i 12 de juny) a les 17.30 hores a la Biblioteca del MACA.

La inscripció per a cadascuna d’elles es realitza a través de la pàgina web del museu (www.maca-alicante.es), el dilluns de la mateixa setmana a partir de les 09 hores.