És veïna de Finestrat. Té 36 anys. Es diu Ángela Córdoba i ha inaugurat la seua primera exposició de pintura. Ho fa en el Museu de Finestrat, situat al Parc Font de Carré. En la presentació li va acompanyar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, qui va felicitar l’artista per aquesta mostra de més de vint quadres pintats a l’oli i també en acrílic que ha titulat “Reflexos de l’Índia”.

“Per a nosaltres és molt important poder oferir aquest museu per a les exposicions temporals d’artistes que són veïns nostres, i com és aquest cas que exposen per primera vegada. Crec que tots els que s’acosten a veure aquesta exposició descobriran a una jove pintora amb un gran domini de la tècnica i sobretot amb una enorme passió pel que pinta” ha assenyalat l’edil de cultura, Héctor Baldó.

Amb un important ascendent mediterrani per part de la seua família, Ángela Córdoba va conéixer Finestrat fa molts anys, però va triar viure ací al retorn d’un viatge a l’Índia que li va canviar la vida i la va convertir en la pintora que és hui.

Segons les seues pròpies paraules “l’essència d’aquesta obra es gesta fa uns anys, amb l’inici d’un viatge a l’Índia a la recerca del salvatge, el misteriós, el sagrat. Els experiments amb la pintura sorgeixen sense raó, només per l’alegria de pintar, de mesclar colors, de jugar amb formes…i a poc a poc es van convertint en medicina per a mi.”

Enginyera de Camins, curiosa, viatgera, els mons i sobretot l’esperit de la Divinitat Femenina de “Aumnifica”, d’Ángela Córdoba, queden plasmats en aquest recorregut pictòric. L’exposició “Reflexos de l’Índia” podrà veure’s des del dia 5, fins al 28 de febrer. El Museu de Finestrat està obert els dimecres, dijous i divendres des de les 16.00 hores fins a les 19.30. I també els dissabtes al matí, des de les 9.30 hores fins a les 13.00 hores.