El Museu del Calçat acull l’exposició ‘Punt i seguim. La vida pot més’, una mostra fotogràfica que reuneix 41 imatges de dones que han sigut víctimes de tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual. L’exposició, promoguda pel Secretariat de la Comissió Episcopal Espanyola de Migracions a través de la Secció de Tràfic de Persones, ha sigut presentada per les regidores de Cultura, Rosa Vidal, i d’Igualtat, Alba García.

Rosa Vidal, acompanyada de membres del Col·lectiu Asti i de Càritas Diocesanes d’Elda , ha afirmat que “és una exposició que parla de drames humans, que afecten dones a tot el món, però que donen una visió d’esperança. Són drames dels quals s’ix i se superen”.

Per part seua, Alba García ha reiterat “la importància de sensibilitzar sobre el tràfic de persones, perquè el 79% d’aquestes persones són dones, xiquetes i xiquets. Per això, des del govern local ens sumem als actes del Dia contra el Tràfic de Persones i revindicamos l’abolició de la prostitució, perquè sense prostitució no hi ha tracta”.