El Museu del Calçat d’Elda ofereix aquest Nadal una àmplia programació d’exposicions, activitats i contacontes per a tots els públics amb l’objectiu que els visitants puguen gaudir d’unes festes plenes de propostes vinculades al calçat.

Exposicions:
La Huella Coloma. Exposició de Fotografia. Una col·lecció de 20 fotografies sobre el que queda fotografiable a Elda de la família Coloma. Fotografies del castell, de les excavacions del convent franciscà i de publicacions dels segles XVI i XVII, on apareixen els diferents membres de la família i de les seues activitats.

Elda ciutat i territori. Exposició que recull els projectes de diverses assignatures d’Urbanística d’alumnes i alumnes de l’Escola Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València. Conjunt de panells amb les propostes i una visió de l’evolució de la ciutat, juntament amb un grup de maquetes de les diferents propostes.

1932, Un any Màgic. Exposició que amb motiu del 90 aniversari de la visita del cap d’Estat, Niceto Alcalá Zamora, per a posar la primera pedra del monument a Castelar mostra la ciutat d’Elda dels anys 30, que  va ser juntament amb Alacant les primeres ciutats que va visitar com a president, donada la importància que havia adquirit la nostra localitat amb desenes de fàbriques de sabates, que van motivar l’arribada de milers de persones de pobles veïns i van fer florir moderns serveis i establiments.
Super herois de llecs i customs. Un univers Geek, divertida mostra de minifiguras de personatges del món del cinema i del comic, de la col·lecció d’Antonio G. Azorín . Veuràs a Batman al costat dels seus aliats i enemics (Robin, Joker, Gordon, Enigma, Harley Quinn, etc.), a més d’una selecció dels seus vehicles més icònics. No faltaran els seus companys Superman, Wonder Woman o Green Lantern entre altres peces muntades a mà. Una exposició capitanejada pel mateix Jack Sparrow a bord de la Perla Negra. Passant entre el Juràsic i el multivers en la qual hauràs d’esbrinar a quants personatges pots reconéixer: Bitelchus, Abraham Lincoln, Spiderman, Michael Jackson, El Llanero Solitari, Gremlins, Tortugues Ninja, Gandalf, Cazafantasmas…
Exposició de dibuixos presentats i guanyadors del Concurs de Dibuix de Postals “Nadal entre Sabates”. II edició del nostre concurs de dibuix.
Activitats nadalenques
22 de desembre. Lliurament de premis concurse Nadal ple de sabates.  Festa de lliurament dels premis als concursants guanyadors de cada categoria, i a tots els xiquets d’un obsequi per la seua participació. Per a això comptarem amb la presència de Papà Noel, en l’esdeveniment.
27 de desembre i 3 de gener. Contacontes infantils a les 18.00 hores.

28 de desembre. Calçat Solidari. En col·laboració amb l’Associació La Gota de Llet, i les empreses Magrit i Calçats Eli, es farà lliurament als xiquets de l’Associació Emaus de joguets i xiquets, en un acte amenitzat per María Jesús i el seu Acordió.