El patronat de la Fundació Klein-Schreuder organitza visites guiades, amb cita prèvia, al jardí escultòric de 20.000 metres quadrats situat en la partida del Captivador, a l’Alfàs del Pi, on 19 escultures fixes, a més d’altres itinerants, comparteixen espai amb les més de 2.400 espècies vegetals, incloent un palmerar, una arbreda i un roserar, de més de 300 rosers. Una flora d’una gran bellesa, amb plantes autòctones i una altra àmplia varietat procedent d’Àfrica, Amèrica del Sud o Austràlia.

El regidor de Cultura, Manuel Casado, i la regidora de Residents d’Altres Nacionalitats, Martine Mertens, han recomanat visitar aquest singular Museu a l’aire lliure, on aquest mes a més podran veure l’exposició de les obres de Zélia Rocha.

Johannes Klein i Johanna Schreuder, matrimoni al capdavant de la Fundació Klein, recorden que el Museu es pot visitar, concertant una cita prèvia. El preu és simbòlic, tota la informació a través del telèfon: 96.686.02.30, i una adreça on els interessats poden trobar informació més detallada www.klein-schreuder.com