El Museu Escultor Navarro Santafé ha ampliat el fons de col·lecció amb la incorporació d’una nova figura atribuïda a l’artista villenense, donada pel col·leccionista d’art Jorge García Parada. La nova peça, un cavall de bronze d’uns 22 centímetres, va ser entregada a la directora del Museu de Villena, Laura Hernández, qui va fer el lliurament al president de la Junta de Conservació i Tutela, José Ferri, i va comunicar a l’edil de Cultura, Elena Benítez.

L’origen de la peça no està determinat, ni la seua datació, però tots els informes permeten l’atribució a l’escultor villenense. Aquesta peça reforça la col·lecció de representacions escultòriques amb motius animals, tant en les seues creacions d’animals vinculats a la cinegètica, com a les representacions d’animals relacionats amb la tauromàquia.

L’edil de Cultura, Elena Benítez, va agrair el gest de García i “la seua contribució desinteressada per ampliar la col·lecció del Museu que cada dia creix, millora en les seues instal·lacions i que, si aquesta situació de nova normalitat es manté, tornarà a rebre visites amb una certa assiduïtat i es tornarà a celebrar activitats a la cultura i obra de Navarro Santafé”.