El Museu Paleontològic d’Elx ha començat el curs amb bones notícies en rebre el distintiu d’establiment preparat enfront de la Covid-19. Per a això s’han implementat les ‘Bones Pràctiques Avançades’ en el marc del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins SICTED, elaborades per la Secretaria d’Estat de Turisme i el Ministeri de Sanitat, en col·laboració amb l’Institut de Qualitat Turística Español (ICTE).

El museu il·licità ha superat així una avaluació externa que garanteix el compliment dels requisits recollits en les ‘Bones Pràctiques Avançades SICTED’, oferint als seus visitants un servei més controlat i segur.

Des de la reobertura del MUPE el 9 de juny, el centre museístic ha implementat un pla de seguretat que contempla mesures com: distanciament, senyalització del recorregut, ús obligatori de màscara, catifa per a desinfecció del calçat i disposició de gel hidroalcohólico.

Amb aquest reconeixement, el Museu Paleontològic d’Elx aposta per la qualitat en el seu servei d’atenció al públic, i amb l’equip que conforma el museu, amb l’objectiu de fer de la visita al MUPE una experiència segura.