El Museu Vila Romana i la biblioteca municipal reobrin al públic aquesta setmana a l’Alfàs del Pi

El Museu Vila Romana i la biblioteca municipal reobrin al públic aquesta setmana a l’Alfàs del Pi

Amb l’entrada en la primera fase de la desescalada, ahir dilluns 11 de maig, la biblioteca municipal torna a obrir al públic en el seu horari habitual, però només per a préstecs i devolucions de llibres. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Manuel Casado, “no es permetrà l’ús d’ordinadors ni catálagos, així com tampoc es podrà anar a llegir ni a estudiar”.

L’horari de la biblioteca és de dilluns a divendres, de 10.30 a 14 i de 16.30 a 20 hores. Si els usuaris necessiten realitzar alguna consulta, poden dirigir-se a bibalfas@telefonica.net.

A més, a través del Catàleg de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana (Xarxa de Biblioteques de la GVA) es pot “consultar la disponibilitat de llibres en temps real, així com sol·licitar préstecs o reserves i fer suggeriments”, ha explicat Casat. Es pot accedir en aquest enllaç: http://www.ceice.gva.es/va/web/xlpv.

Museu Vila Romana

El Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir també reobri al públic en el seu horari habitual, però “amb un terç de l’aforament permés i sense ús de les tauletes de realitat virtual”, ha puntualitzat el regidor.

Així les coses, el Museu obri de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores. Dissabtes, diumenges i festius l’horari és de 10 a 14 hores. Per a consultes i reserves, poden enviar un correu electrònic a l’adreça museovillaromana@lalfas.com.

Manuel Casado ha indicat que la resta d’espais culturals (auditori, aules, Centre Social Platja Albir i Espai Cultural Escoles Velles) romanen tancats al públic. Fins que tot torne a funcionar amb normalitat, la regidoria continuarà impulsant propostes culturals a través de les xarxes socials (Facebook i Instagram).

Quant al Centre d’Interpretació Faro de l’Albir, romandrà tancat fins a entrar en la segona fase de la desescalada.

Finalment, el jardí escultòric de la Fundació Klein Schreuder obrirà el dissabte 16 i el diumenge 17 de maig, en el seu horari habitual de 10 a 14 hores. Per a accedir és necessari cita prèvia, que es pot tramitar a través de l’adreça de correu info@klein-schreuder.com o en el telèfon 966860230.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X