Aquest dimarts 5 de gener, a les 17.30 hores, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs presenta el musical ‘Mulán: honor, lleialtat i valor’, a càrrec de la Companyia de Row, un espectacle “fantàstic”, ha qualificat el regidor titular Manuel Casado, dirigit a tots els públics. “La millor proposta per a culminar el Festival Infantil Nadalenc Jajajajaja”. L’entrada, 2 euros, es pot adquirir anticipadament en la taquilla de l’auditori de la Casa de Cultura, en horari de matins de 09.00 a 13.00 hores.

Incidir en què igual que en tots els actes públics celebrats a la Casa de Cultura, es compleix amb el protocol sanitari anticovid: registre d’entrada, distància de seguretat, mesures de control de temperatura, ús de màscares i gels hidroalcohólicos i l’aforament de l’auditori limitat al 50%, amb un màxim de 207 espectadors.

El cap de setmana, en concret dissabte passat, el Festival Infantil Mavideño Jajajajaja de l’Alfàs ha deixat un magnífic sabor de boca, amb l’audaç, sorprenent i divertida posada en escena de l’espectacle de màgia de Carlos Adriano, ‘Passen i vegen’.

La 14a edició del Festival infantil finalitza demà amb un musical basat en un personatge de la factoria Disney, Mulan. Una cita per a tots els públics a les 17.30 hores a la Casa de Cultura de l’Alfàs.

‘Mulán: honor, lleialtat i valor’ és un musical de la jove productora teatral valenciana La Companyia de Row, una adaptació del conegut títol, inspirada en el clàssic poema oriental,‘La balada de Mulán’ que busca sorprendre tant els més joves com als majors. Ombres xineses, el palau de l’emperador, espases, dracs, estàtues ancestrals que cobren vida… Aquests i molts ingredients més, són els que es podran veure en escena.

Sinopsi: L’exèrcit dels Huns, capitanejats per Xiongnu ha envaït Xina i l’emperador dóna ordres que un home de cada família ha d’unir-se a l’exèrcit per a combatre contra ells. És llavors quan la jove protagonista, decideix fer-se passar per home i lluitar, evitant així que el seu convalescent pare s’alliste. En la seua aventura, Mulán trobarà a divertits personatges que l’ajudaran a ser ella mateixa, lluitar pel que més vol i així, honrar a la seua família. ‘MULÁN. Honor, lleialtat, valor’ és una història que parla, com el seu títol indica, d’honrar i cuidar a la família, de ser lleial als teus ideals i de reunir el valor per a perseguir els teus somnis.