L’Aula de Cultura d’Alacant acull dissabte que ve 7 de setembre, a partir de les 20 hores, la representació de l’obra “Una botiga a París”, basat en l’obra homònima de Màxim Horta.

“Una tienda en París” és un espectacle musical basat en la novel·la de l’escriptor, periodista i exministre de Cultura Màxim Horta, i transcorre entre els feliços anys 20 parisencs i l’actualitat, unint les vides de dues dels seus protagonistes, Teresa i Alice.

Sobre l’escenari, una fusió de diferents disciplines artístiques: Música en directe, teatre, dansa, pintura, cinema, vídeo projeccions interactives… un caleidoscopio de sensacions al servei d’una història màgica i sorprenent, tot això partint de la premissa: “Alguna vegada has pensat a deixar-ho tot i començar de zero en una altra ciutat?”.

La música és un dels grans avals d’aquesta obra. Temes originals amb lletra i música de Guillem Duran (component de Daltmurada, formació musical impulsora del projecte) que submergeixen a l’espectador en la història de dues dones, que, encara que pertanyents a èpoques diferents s’han d’enfrontar en paral·lel a decisions importants que afectaran directament les seues destinacions.

Les versions triades per a l’obra són homenatges directes als grans autors de la música francesa i universal: Xarres Aznavour, Edith Piaf, François Hardy… totes elles amb un significat clau en la trama.

‘Sempre fa falta un colp de bogeria per a desafiar la destinació’, i en la destinació de Teresa, res s’havia mogut feia molt de temps. Un llenç en blanc que necessitava desesperadament el color, però vivia envoltada de gris. I així havien passat els anys, paralitzada davant el projecte de la seua vida… fins que la casualitat i un vell cartell d’una botiga a París que va trobar en un antiquari de Madrid, i que un dia va pertànyer a una tal Alice Humbert va despertar la seua irreprimible necessitat de volar. L’espenta que Teresa necessitava per a tornar a començar.

Les entrades es poden adquirir a partir de 14 euros en la taquilla de l’Aula de Cultura d’Alacant (Av. Doctor Gadea, 1) i a través de la web https://entradas.janto.es/gruposycolectivos/public/janto/