Els amants de la bona música tenen l’oportunitat de gaudir d’un dels millors musicals i un gran tribut a la mítica banda londinenca. Sobre l’escenari, el concert està conduït per un hilarant mestre de cerimònies, Enrique Sequero, que guia el xou entre cançons i anècdotes de la trajectòria de la banda. La cita és el dissabte 27de març a les 19’30 h.

Sota la direcció de Yllana, s’ha gestat aquest tribut, un concert teatralitzat amb la banda sonora de les cançons del grup britànic Queen, nascut en 1970 liderat des dels seus començaments pel cantant i pianista Freddie Mercury, a més del guitarrista Brian May, el bateria Roger Taylor i el baixista John Deacon, junts van donar vida a algunes de les millors cançons de la història del rock.

La proposta escènica, no és només un musical per a rememorar els èxits de la banda, en We Love Queen s’explica com van nàixer alguns temes emblemàtics, es repassen les vivències del grup al llarg de dècades i es mostra que no importa quina edat es tinga, perquè Queen té seguidors de tota mena i condició, units per una única raó: el seu fervor cap a la banda londinenca.

Quatre músics virtuosos i sis ballarins a més d’un mestre de cerimònies (Enrique Sequero) i per descomptat la veu principal (Manuel Bartoll) que cantarà els temes de Queen, celebrant la bona música que ens han llegat per a gaudi col·lectiu. L’espectacle és una festa a la qual el públic és convidat a assistir per a viure i reviure les emocions que han despertat els temes de la banda entre els seus seguidors.

El resum, una vesprada màgica, en la qual escoltar i aplaudir els millors temes de Queen, gaudir de les seues anècdotes i submergir-se en l’energia inigualable de la bona música de rock.

Dissabte 27 de març 2021. 19’30 hores.

WE LOVE QUEEN

Dirigit per YLLANA (David Ottone i Juan F. Ramos)

Direcció musical: Julio Vaquer

Intèrprets i veus principals: Enrique Sequero i Manuel Bartoll.

Músics: Jorge Ahijado (guitarra i cors), Micky Martínez (bateria), Sergio González (baix), Jose Pardial (piano/cantant).

Cos de ball: Zaira Buitrón, Basem Tomás, Sala Salaberry, Patxi Loperena, Eva Hernández, Aniran Alegria.

Duració: 1 hora i 35 minuts sense descans.

Entrades: 25€, 20€ i 15€.