El MARQ torna a entrar de ple en aquestes festes nadalenques amb el tradicional encés de l’arbre i una intensa vetlada d’activitats. Serà aquesta vesprada, a partir de les 18.00 hores, i comptarà també amb bústia real, pou dels desitjos, gymkhana, ball amb Llumiq i la Castañera, així com un recital de nadales a càrrec dels alumnes del Col·legi Públic Azorín.

Així mateix, un any més el museu mostra el seu costat més solidari amb la campanya de recollida per al Banc d’Aliments i totes les activitats d’aquesta campanya nadalenca seran gratuïtes a canvi d’un quilo de qualsevol aliment no perible. A més, el concert del Cor de Cambra Contrapunctum –el dissabte 21 de desembre a les 20.00 hores- serà a benefici de l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana, ASPANION.

D’altra banda, el centre acollirà diferents tallers infantils, amb inscripció prèvia i destinats a xiquets de 5 i 12 anys. El 26 de desembre tindrà lloc ‘Els Angelitos del Cor’ en el qual s’elaboraran aquestes figures del Betlem i el divendres 27 arribarà el torn de la decoració amb la proposada ‘Centre de Mesa Nadalenc’, tots dos de 10.45 a 11.45 hores. Després d’ells, s’oferiran representacions de teatre a les 12.00 hores, Pampol Teatre interpretarà ‘Un Nadal diferent’ el dijous, mentre que el divendres serà el torn de ‘Magic Element’, a càrrec del Grup Conta3 Teatre-Animació.