Després de l’èxit de públic de les programades en mesos anteriors i coincidint amb l’aniversari del naixement de Miguel Hernández, el 30 d’octubre de 1910, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oriola ha organitzat unes rutes turístiques que ens portaran, durant aqueix mes, a un camí de llegenda i poesia.

Amb el Segura ens coneixerem nostre BIC del Palmerar. ‘Alt sóc de mirar a les palmeres’, com diria el nostre poeta, i elles seran les protagonistes de la ruta organitzades per al dissabte 16 d’octubre amb la qual coneixerem Palmeres Singulars. Saps per què es diuen Paco «El Cura», La Avispa, La Teodomiro o Armengola?; quin és l’origen d’aquests sobrenoms? Perquè inscriu-te en aquestes rutes en www.palmeraldeorihuela.com i ho descobriràs.

Aquest mes tampoc faltaran les rutes més tradicionals i demandades com la de Llegendes, Muralles d’Oriola, Palacios o el Passeig Teatralitzat: Els Gremis.

Finalitzarem octubre amb un gran homenatge al poeta oriolà Miguel Hernández. El divendres, 29, a les 8 de la vesprada i amb eixida de la Porta de la Olma, gaudirem amb ‘Perit en Llunes, Miguel Hernández que comptarà amb un recital a càrrec del Fòrum Social Orihuela. Per al dissabte, 30 d’octubre, dia de l’aniversari, s’ha organitzat un magnífic homenatge a Miguel Hernández comptant també amb el Fòrum Social.

Per a poder participar en qualsevol d’aquestes rutes és necessari fer reserva en www.orihuelaturística.es perquè les places són limitades.