El Palau Comtal de Cocentaina obri de nou les seues portes al públic

El Palau Comtal de Cocentaina obri de nou les seues portes al públic

Aquest dimecres 20 de maig, i després de dos mesos de servici interromput a causa del coronavirus, el Palau Comtal de Cocentaina es prepara per a obrir de nou les seues portes al públic. A partir d’aquesta data, totes aquelles persones que vulguen visitar el Palau, una de les joies del gòtic i renaixement, podran fer-ho de dilluns a dissabte en horari de matí, de 10 a 13 hores.

En aquest sentit, per a l’obertura s’han previst una sèrie de canvis per tal d’adaptar-se a les circumstàncies actuals, com és cas del control de l’aforament, la disposició de gel hidroalcohòlic a l’entrada, la senyalització de l’itinerari de visita amb sentit únic per a evitar l’encreuament de les persones o la incorporació de codis QR que permetran la descàrrega dels distints fullets informatius als dispositius mòbils, en definitiva, mesures que permetran garantir una major seguretat i la salut dels visitants.

Per altra banda, a mesura que avance la desescalada es preveu ampliar la franja horària de visita. Pel que fa al Refugi Antiaeri es podrà obrir quan la situació siga de normalitat absoluta, ja que les condicions d’aforament i de ventilació són limitades. Per al regidor de Cultura, Ivan Jover: “per a nosaltres és molt important anar recuperant a poc a poc la normalitat amb l’obertura al públic del museu municipal del Palau Comtal, sens dubte, un dels edificis més importants i visitats al nostre municipi.”

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X