El paratge natural del Clot de Galvany d’Elx compta amb un nou observatori

El paratge natural del Clot de Galvany d’Elx compta amb un nou observatori

El nou observatori del Paratge Natural Municipal del Clot de Galvany serà un recurs important perquè la ciutadania puga conéixer les espècies que habiten aquest aiguamoll situat en la costa il·licitana.
La regidora ha explicat que “el que s’ha fet ha sigut adequar tot l’entorn d’accés, el camí, les baranes i el conjunt de l’observatori per a garantir que els ciutadans i ciutadanes que visiten El Clot de Galvany puguen també gaudir de la tolla central des d’aquesta perspectiva”. Es tracta del quart observatori obert al públic en el paratge i el segon que existeix en la tolla central.
L’actuació ha consistit en l’habilitació d’un camí d’accés d’aproximadament 80 metres. A banda i banda s’ha instal·lat una delimitació mitjançant talanqueras, conformades per pals de fusta de pi tractat procedent de boscos amb certificat de gestió forestal sostenible. S’ha realitzat una repoblació en els marges del camí amb espècies autòctones procedents del viver per a generar una pantalla vegetal que reduïsca el possible impacte del nou accés en la flora i la fauna.
Per part seua, Javier Prieto, gerent d’Aigües d’Elx, ha explicat que “aquest espai de 36 metres quadrats permet visualitzar totes les anátides de la zona sense que la nostra presència els puga influir en la seua vida”.
Amb aquest observatori s’afig un punt més per a gaudir del conjunt del paratge i la seua riquesa natural. “Serveix sobretot per a posar en valor aqueixa diversitat biològica que existeix a El Clot de Galvany”, ha explicat Esther Díez.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X