La primera representació serà aquest dijous, a les 21 hores, amb l’obra ‘Els colors de Zoe’ per la companyia Pàmpol Teatre

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benidorm ha programat per als mesos de juliol i agost un cicle de ‘Teatre i Contacontes’ dirigit al públic infantil i familiar i que tindrà com a escenari el Parc de Foietes. El cicle es compon d’un total de quatre representacions i comença aquest mateix dijous, a les 21 hores, amb l’obra ‘Els colors de Zoe’ a càrrec de la companyia Pàmpol Teatre. Així ho ha traslladat el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, que ha explicat que, com la gran part de la programació cultural, totes aquestes representacions seran gratuïtes i amb entrada lliure.

L’edil ha assenyalat que aquesta primera cita forma part de la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació Provincial d’Alacant per a enguany.

Pel que fa a la resta d’activitats d’aquest cicle, per al dijous, 18 de juliol, a partir de les 21 hores, està programat ‘El conte de Vicent i la Foguera’, una història plena de màgia i tradició, per la companyia Debatabat.

Li seguirà l’1 d’agost ‘El conte del llop i els ànecs’, també presentat per Debatabat a les 21 hores. Finalment, el 22 d’agost a les 20 hores, Debatabat tancarà aquest cicle amb el títol ‘El casa del conte’.

El regidor de Cultura ha convidat a les famílies de la localitat a “acostar-se al Parc de Foietes per a gaudir d’aquest cicle, pensat perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir durant les seues vacances, i acompanyats dels seus familiars, alhora que s’acosten d’una manera diferent i divertida al teatre i els contes”.