Ferma en el seu compromís amb la protecció i promoció dels costums i tradicions dels municipis de la província, el Patronat Costa Blanca col·labora un any més en l’organització i difusió del Castell de L’Olla d’Altea, un important espectacle pirotècnic que destaca especialment per llançar-se íntegrament des del mar.

El vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, i el president de l’Associació Confraria ‘Castell de L’Olla’, José Salvador Pérez Gorgoll, han signat aquest matí el conveni que regula aquesta col·laboració i que contempla una aportació per part de l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant de 16.000 euros, 3.000 més que en 2017.

L’any passat manifestem la intenció d’incrementar en 3.000 euros la nostra aportació econòmica a aquest esdeveniment, considerat un dels més atractius i singulars de tota Espanya, i per açò, hem fet aquest esforç inversor”, ha destacat Dolón, qui ha afegit que “des de la Diputació d’Alacant som conscients de la importància de recolzar aquest tipus d’esdeveniments que aconsegueixen atraure cada any a milers de visitants i que aporten un valor afegit a la nostra oferta turística”.

Així mateix, el diputat ha anunciat que “en 2019 està previst que el Patronat Costa Blanca torne a incrementar la seua aportació econòmica a aquest espectacle de focs artificials”.

Per la seua banda, Pérez Gorgoll ha agraït el compromís continu de la institució provincial i ha convidat a tota la ciutadania a gaudir del Castell de L’Olla que tindrà lloc la nit del dissabte 11 d’agost des de la badia d’Altea. A més, el president de la Confraria ha explicat que “gràcies a l’increment de l’aportació que ens brinda la Diputació d’Alacant, enguany hem augmentat els quilos de pólvora que es dispararan i que seran a càrrec del conegut pirotècnic Ricardo Caballer”.

El Patronat Costa Blanca col·labora econòmicament en el desenvolupament d’aquest original festival de llum i color, que el pròxim mes d’agost celebrarà el seu 32 edició. En els últims anys, l’organisme autònom ha aportat 200.000 euros mostrant, d’aquesta manera, el seu respatler a un esdeveniment al que li va concedir el ‘Premi al Mèrit Turístic’ en 1999.