L’Ajuntament d’Alacant, a través del Patronat de Vivenda, dirigit pel regidor José Ramón González, i juntament amb l’associació ‘Escriptors de Llums de la Universitat d’Alacant’ han organitzat el XII Concurs ‘Tardor Fotogràfica en el Casc Antic d’Alacant’ que serà presentat el pròxim 10 de novembre, en el Centre Municipal ‘El Claustre’. En aquesta jornada, s’explicaran les regles per a poder participar en el concurs, les imatges del qual hauran de girar entorn del Barri Antic de la ciutat, i l’acte estarà amenitzat per The Liverpool Band, una banda que rendeix tribut als Beatles.

Els tres primers guanyadors obtindran cadascun un premi de 300 € cadascun oferits pel Patronat de l’Habitatge de l’Ajuntament, i es contemplen també el lliurament de tres accèssit que inclouran un sopar per a dos a l’Hotel AC Alacant, l’Hotel Cales d’Alacant o en el restaurant La nostra Taverna d’Alacant.

Aquests premis, que atorgarà un jurat compost per persones reconegudes i professionals de la fotografia, es donaran a conéixer el pròxim 19 de desembre en el Palau del Portalet a les 19:00h.

El regidor de Vivenda celebra que “una vegada més s’organitze aquest concurs que està totalment consolidat en la seua dosena edició i sempre compta amb molta participació, i s’aposte per la cultura i l’art fotogràfic dins d’una iniciativa que pretén també posar en valor el nostre casc antic”.

Les persones que vulguen participar tenen des de l’11 fins al 25 de novembre, tots dos inclusivament, per a poder enviar les imatges. Per a això, és necessari emplenar el formulari que trobaran en la pàgina web www.elclaustro-alicante.es/concurso, solament es podran presentar dues fotografies en digital o analògiques per persona i no s’acceptaran fotografies que no siguen propietat de l’autor.