La junta rectora del Patronat del Misteri d’Elx ha nomenat a Joan Castaño nou mestre de Cerimònies. La junta, que ha pres aquesta decisió per unanimitat, ha considerat que l’historiador i arxiver del Misteri és la persona idònia per a desenvolupar aquest càrrec, ja que es tracta d’un dels experts més reconeguts en l’àmbit de la Festa.

Castanyer, que va exercir també el càrrec de mestre de cerimònies entre els anys 1991 i 2000, compta amb un gran coneixement del drama asuncionista i ha publicat nombroses publicacions vinculades als diferents àmbits del Misteri d’Elx.

Cal recordar que el paper del mestre de Cerimònies és, al costat del del mestre de Capella, el de màxima importància en la representació, ja que és el responsable de tota la direcció escènica del Misteri d’Elx.

En aquest sentit, des de la junta rectora s’ha confiat en Joan Castaño amb l’objectiu de garantir el desenvolupament de les representacions amb la màxima qualitat. A més d’aquest nomenament, la junta rectora ha decidit treballar per a ampliar el nombre de persones formades en el desenvolupament de la Festa. Així mateix, Pablo Mes continua exercint com a mestre de cerimònies suplent.