El periodista Jesús Cintora presenta el seu llibre “No quieren que lo sepas” en la Seu Ciutat d’Alacant

El periodista Jesús Cintora presenta el seu llibre “No quieren que lo sepas” en la Seu Ciutat d’Alacant

El dijous, 3 de novembre, el periodista i presentador de televisió Jesús Cintora serà a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4), a les 20 hores, per a presentar el seu llibre No quieren que lo sepas. L’exconseller i professor de Dret Constitucional de la UA, Manuel Alcaraz, presentarà el convidat.
En aquesta publicació, Jesús Cintora realitza una reflexió àmplia i general de l’actualitat política espanyola: crisi en els partits polítics, Rússia i la guerra, inviolabilitats i aforaments, politització de la justícia, clientelisme en la política i en la societat, portes giratòries, elèctriques, banca, indústria de les armes, màfies policials, la pandèmia de coronavirus, la nostra sanitat o el control dels mitjans de comunicació, tot allò que els poderosos volen silenciar.
El periodista mostra una rebotiga ben fosca. Cap a on va la política?, què es premia en els partits?, fins a on arriba la intromissió en la justícia?, i en hisenda o en la policia?, per què hi ha inviolables i prescripcions?, per què un polític acaba en un consell d’administració?, per què pugen els preus?, per què una pandèmia ens polaritza?, ven més el relat o la gestió?, per què hi ha temes intocables o s’hi passa de puntetes en els grans mitjans?, què fem per a millorar?
Jesús Cintora (Ágreda, Soria, 1977)
Periodista, escriptor, conferenciant. Actualment en La Sexta. Abans en Cuatro (Las Mañanas de Cuatro, Cintora a pie de calle, La línea roja, En la caja i The wall). En la SER, en programes com Hoy por Hoy, on va ser coordinador de l’espai informatiu amb Iñaki Gabilondo, i director d’Hora 14 i Hora 25 fin de semana. També ha sigut analista polític en RTVE (El debate de la 1, La noche en 24 horas) o Telecinco (El gran debate, El programa de Ana Rosa). Ha publicat dos libres més, Conspiraciones i La hora de la verdad, tots dos amb Espasa.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X