El conegut pianista italià Giuliano Adorno oferirà el dissabte 22 de febrer un recital a la Casa de Cultura, un concert solidari que organitza l’associació Rotary Club Internacional de l’Alfàs, en col·laboració amb la regidoria de Cultura. El programa inclourà obres de Chopin, Debussy, Gershwin i Scriabin.

Giuliano Adorno és un músic italià de renom internacional. Es va graduar en 1999 amb el mestre Antonio Di Cristofano en el Conservatori Giacomo Puccini (La Spezia) i, a continuació, va assistir a cursos avançats de piano a París, amb Nelson Delle Vigne, i a Madrid, amb Leonel Morales. Ha participat en més d’una trentena de concursos de piano, tant nacionals com internacionals, sent premiat en nombroses ocasions.

Adorn ha tocat en auditoris d’Itàlia, Europa i el Japó, tant com solista com en duo, en grups de música de cambra i amb orquestres de reconegut prestigi. Des de 2013 dirigeix el Festival de Piano de Orbetello (Itàlia).

L’alcalde, Vicente Arques, ha rebut a l’ajuntament al president del Rotary Club Internacional de l’Alfàs, Egidio Toce, per a presentar aquest concert solidari de música clàssica, acte al qual també han assistit els regidors de Cultura, Manuel Casado, i Residents, Martine Mertens, al costat de Sharon Nilsson, Caroline Bjalstam, Bente Solem, Helge Andergren i Víctor Crujeiras, membres del Rotary Club.

Per al seu concert de l’Alfàs del Pi, Giuliano Adorno ha preparat un programa que inclou les peces ‘Fantasie-*Impromptu Op.66’, ‘Nocturnes Op.9 nº1-2’ i ‘Ballade Op.23’, de F. Chopin; ‘Reflets dans l’eau’, de C. Debussy; ‘3 Preludes’, de G. Gershwin, i ‘Sonata-Fantasia Op.19’, de A. Scriabin.

Des de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi s’anima a tots els amants de la música culta de la província d’Alacant a assistir el dissabte 22 de febrer al recital de piano que Giulano Adorno oferirà a la Casa de Cultura a les 19 hores. És un concert benèfic per al qual s’ha establit un donatiu de 10 euros, ja que la recaptació es destinarà a projectes socials. Les entrades es poden adquirir en l’hall de la Casa de Cultura dues hores abans de l’actuació.

Constituït en 2017, el Rotary Club l’Alfàs del Pi Internacional s’ha marcat com a objectiu fomentar la tolerància, el talent i la pau a través de diferents activitats promogudes al llarg de tot l’any, amb el compromís de servir a la comunitat, l’educació i els sectors més desfavorits.