El conegut pianista italià Maurizio Moretti oferirà aquest dissabte 8 de juny un recital a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi, un concert solidari que organitza l’associació Rotary Club Internacional, en col·laboració amb la regidoria de Cultura.
Maurizio Moretti és un dels músics italians amb més renom internacional. La crítica ha elogiat la seua brillantor interpretativa i el seu rigor en les lectures de les obres. Durant els seus trenta anys de carrera ha tocat a les sales de concerts més prestigioses del món, amb les millors orquestres i en les principals capitals culturals d’Europa, el Japó, els Estats Units, Golf Pèrsic, Austràlia i Amèrica del Sud.
“Tenim l’oportunitat de gaudir ací a l’Alfàs d’un magnífic concert de la mà d’un pianista italià de trajectòria internacional aplaudida i elogiada a tot el món”, ha declarat Vicente Arques, alcalde en funcions de l’Alfàs, després de rebre en el consistori a Maruizio Moretti, trobada al qual també han assistit les regidores de Cultura i de Residents en funcions, Mayte García i Mertine Mertens, respectivament, el president de Club Rotary Internacional, István Székely, i Sharon Nilson, directiva de l’associació.
El repertori del concert inclou peces de Robert Schuman, Franz Liszt, Franz Schubert, Claude Debussy i Béla Bartók, entre altres. “És un repertori romàntic, un programa de cor amb miniatures per a piano que trobe molt interessant i que m’agrada molt tocar”, ha confessat Moretti durant la seua trobada amb Arques.
Des de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi s’anima a tots els amants de la música culta de la província d’Alacant a assistir demà dissabte al concert que Maurizio Moretti oferirà a la Casa de Cultura a les 20.00 hores. Les entrades -10 euros- es poden adquirir en l’hall de la Casa de Cultura una hora abans del concert.
Els diners recaptats es donarà a l’associació Cor Exprés, entitat benèfica que presta ajuda en situacions d’emergència i que promou la transformació de la qualitat de vida de les persones mitjançant acompanyament per al desenvolupament personal, familiar i financer.
Constituït en 2017, el Rotary Club l’Alfàs del Pi Internacional s’ha marcat com a objectiu fomentar la tolerància, el talent i la pau a través de diferents activitats promogudes al llarg de tot l’any, amb el compromís de servir a la comunitat, l’educació i els sectors més desfavorits.