Un nou gran nom nacional se suma al line-up de Spring Festival. L’últim cap de setmana de maig, Elx serà partícip d’una nova edició del festival que comptarà amb artistes com Amaral, Visca Suècia o La Casa Blava, entre molts altres. Per primera vegada, la música es trasllada al nucli urbà de la ciutat d’Elx i passa a situar-se a l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández. L’organització confirma a un dels noms més demandats pel públic.

Varry Brava va arribar a l’edició 2018 de Spring Festival per a fer un concert que repassava cada hit de la banda i se submergia de ple en ‘Furor’, el que era el seu nou treball. Quin millor moment per a la seua volta al festival que per a presentar el que serà el seu nou elepé, un treball del qual la pròpia banda ha anunciat que revelarà el primer avançament dins de 72 hores. La formació oriolana ha titulat “Boig” a aquest imminent single, premissa que també ha utilitzat per a felicitar el “any boig” que està per arribar. Noves cançons i uns mesos plagats de concerts que faran parada el pròxim Spring Festival 2020 durant els dies 29 i 30 de maig.

Tornen al que ja és el seu principal bastió per a commemorar que ja han passat quasi deu anys des del seu primer disc, una carrera de fons que s’ha guanyat la confiança del públic en cada directe. I és que a uns èxits plagats de pop despreocupat i provocatiu cal sumar la seua tenacitat a l’hora de fabricar hits com “No Gires” o “Platja”.

El nou llarg de Varry Brava es presenta com una nova fantasia de color rosa que promet tornar a abraçar l’hedonisme i les cançons pop sense prejudicis. Tornaran als pianos i guitarres de ‘Furor’ en aquesta nova etapa? Per a descobrir-ho, bastarà amb presenciar el seu directe de Spring Festival Elx 2020.

Abonaments disponibles per només 26€

L’abonament general de dos permet l’accés a dos dies de festival situat a l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández d’Elx que pot adquirir-se en springfestivalelx.es i Eventbrite.