Cerveses Alhambra torna al Teatre Principal d’Alacant amb un nou concert de “Momentos Alhambra”. La següent artista a sumar-se a la iniciativa serà Georgina que, amb totes les entrades venudes, actuarà el 26 de febrer en un concert íntim i exclusiu. Els pròxims acústics seran a càrrec de l’Habitació Roja (1 d’abril) i de Zenet (6 de maig) tots dos amb totes les entrades esgotades.

Georgina compta amb una dilatada trajectòria musical. Malgrat haver conegut l’èxit en el seu Veneçuela natal i recórrer gran part de Llatinoamèrica amb la seua música, en 2008 no dubte a traslladar i fixar la seua residència a Espanya i forjar ací una carrera en solitari. Des de llavors ha publicat 3 discos amb Warner Music Spain, ha realitzat més de 200 actuacions per tota la geografia nacional i són nombrosos els reconeixements que ha acaparat, arribant a ser nominada als Grammy Llatins a millor videoclip.

Gran part de l’èxit de Georgina el deu a la seua proximitat amb el públic. Amb més de 100.000 seguidors en xarxes socials, més de 12 milions de views en Youtube i 8 milions en Spotify, no és d’estranyar que siga una de les artistes més volgudes i respectades del panorama musical, respecte que l’ha convertida en la veu perfecta per a col·laborar amb artistes com Pablo López, Alex Ubago, Melocos, Despistados, Taxi o El Sueño de Morfeo.

La dinàmica del concert serà com en anteriors ocasions. A les 20:00h s’obriran les portes de la “Entrada d’Artistes” que donen accés directe a l’escenari del teatre, amb unes butaques orientades cap a la intèrpret i la platea com a teló de fons. Una vegada dins, els assistents al concert gaudiran de les varietats de Cerveses Alhambra en una benvinguda que donarà pas a una trobada en directe, amb el propòsit de conéixer de primera mà la inspiració que ha portat a Georgina a desenvolupar els temes del seu últim disc ‘Bienvenido a mi habitación’. En aquesta entrevista informal en la qual el públic també intervindrà amb les seues preguntes, es revelaran algunes anècdotes, els gustos personals i el recorregut professional de l’artista.

El públic acomodat en el mateix escenari podrà veure i sentir el mateix que Georgina i corejar al costat d’ella cançons com «Supermujer», «Con solo una mirada», «Me enamoré» o «Rara»tan habituals en la programació de les principals radiofórmules. Aquesta és la singularitat de “Moments Alhambra en l’Escenari”, un cicle que permet descobrir de prop i amb els cinc sentits aquells detalls dels artistes i de les seues creacions que escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

A través de “Momentos Alhambra en l’Escenari”, Cerveses Alhambra busca acostar el millor de l’escena musical, creant experiències que transcendeixen el quotidià per a convertir-se en úniques. Artistes de la talla de Second, Mikel Erentxun, Soleá Morente, Niños Mutantes, Rufus T. FireFly, Funambulista, Anni B. Sweet, Neuman, Morgan, Varry Brava, Marwan, La Bien Querida, Alba Molina, Delafé, Enric Montefusco y Kiko Veneno han sigut les propostes musicals que ja han passat per l’escenari del Teatre Principal d’Alacant.

Cerveses Alhambra busca reinterpretacions autèntiques que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

Les dates dels pròxims concert programats en el Teatre Principal d’Alacant són les següents:

L’HABITACIÓ ROJA

01 D’ABRIL

ZENET

06 DE MAIG

HORARI DE CONCERTS

20.00 h. Obertura de portes

20.30 h. Entrevista en directe

20.45 h. Inici del concert