Cerveses Alhambra torna al Teatre Principal d’Alacant amb una nova edició del cicle “Momentos Alhambra en l’Escenari”. El següent artista a sumar-se a la iniciativa serà Fredi Leis que, amb totes les entrades venudes, actua el 6 de novembre en un concert íntim i exclusiu. El cicle finalitzarà el pròxim 27 de novembre amb l’acústic d’Enric Montefusco.

Aquells que s’hagen quedat sense entrada podran participar en un sorteig de 5 entrades dobles a través de les xarxes de la promotora Meet&Live (Facebook i Instagram). El sorteig estarà actiu des del dimecres 31 d’octubre a les 12:00h fins al dilluns 4 de novembre a les 12:00h. Els guanyadors seran informats prèviament en les xarxes de Meet&Live el dia 5 de novembre per a poder assistir al concert.

L’autor, músic i intèrpret gallec, Fredi Leis, aterra a Alacant amb el seu últim àlbum titulat “NEÓN”. Un treball ple de frescor, intensitat, silencis, ritme i xicotets detalls que es van descobrint a mesura que s’escolten les cançons. “Un disc per a gaudir en diferents estats d’ànim i en diferents moments del dia” segons explica el propi artista.

Durant el procés creatiu, Fredi Leis es va deixar portar enfront del piano per a transmetre, en forma de cançons, onze històries personals, que sorgeixen com a alleujament davant la necessitat d’expressar les seues emocions més sinceres. Lletres amb segell propi, melodies orgàniques que s’entremesclen amb rotunds pianos i una veu tan seductora com canalla, construeixen un registre propi i inigualable que farà vibrar als 150 afortunats que acudisquen al Teatre Principal dimecres que ve.

La dinàmica del concert serà com en la d’anteriors ocasions. A les 20:00h s’obriran les portes de la “Entrada d’Artistes” que donen accés directe a l’escenari del teatre, amb unes butaques orientades cap a la intèrpret i la platea com a teló de fons. Una vegada dins, els assistents al concert gaudiran de les varietats de Cerveses Alhambra en una benvinguda que donarà pas a una trobada en directe, amb el propòsit de conéixer de primera mà la inspiració que ha portat a Fredi Leis a desenvolupar els temes del seu últim disc. En aquesta entrevista informal en la qual el públic també intervindrà amb les seues preguntes, es revelaran algunes anècdotes, els gustos personals i el recorregut professional dels artistes.

El públic acomodat en el mateix escenari podrà veure i sentir el mateix que Fredi Leis durant la seua actuació. Aquesta és la singularitat de “Moments Alhambra en l’Escenari”, un cicle que permet descobrir de prop i amb els cinc sentits aquells detalls dels artistes i de les seues creacions que escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra van completar l’experiència.

A través de “Moments Alhambra en l’Escenari”, Cerveses Alhambra cerca acostar el millor de l’escena musical, creant experiències que transcendeixen el quotidià per a convertir-se en úniques. Artistes de la talla de Second, Mikel Erentxun, Soleá Morente, Xiquets Mutants, Rufus T. FireFly, Funambulista, Anni B. Sweet, Neuman, Morgan, Varry Brava, Marwan, La Ben Volguda, Alba Molina i Delafé han sigut les propostes musicals que ja han passat per l’escenari del Teatre Principal d’Alacant.

Cerveses Alhambra busca reinterpretacions autèntiques que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

Les dates del pròxim concert programat en el Teatre Principal d’Alacant és la següent:

ENRIC MONTEFUSCO

27 DE NOVEMBRE

HORARIS DEL CONCERT

20:00h Obertura de portes

20:30h Entrevista en directe

20:45h Inici del concert