La companyia argentina de teatre físic sense paraules EL POYO ROJO aborda la seducció de dos homes sense paraules però amb radi en directe amb un teatre que és contacte. Ho tindrem en el Teatre Arniches aquest dissabte a les 20.30 h amb un preu de 12 € butaca.

A l’Argentina s’han convertit en la companyia de teatre físic per excel·lència; han girat per tot el món amb aquest espectacle, Un poyo roig, per al delit de joves i adults. Dos artistes complets que saben combinar tècnica i humor, extravagància i poesia, acrobàcia i sensualitat. Ells es diverteixen en totes les funcions però, et podem assegurar, que no són els únics.

Un poyo roig («gall roig») és un duel, un pas de deux, un duo entre ballarins que juguen a la seducció, a la confrontació, però també amb la seua virilitat. Ells, que són acròbates, ballarins, manyagues, gimnastes i pallassos, ens compten amb humor, tendresa i diversió el que pot passar entre dos tipus en un vestuari. I aprofiten l’oportunitat per a mesurar-se en diferents maneres coreogràfiques: clàssic, hip-hop, modern.

Alfonso i Luciano saben fer tot, fins i tot de galls i gallines, i fan l’efecte, a vegades, d’inventar moviments en l’escenari d’acord amb el seu estat d’ànim. Fins al punt que, en un moment, improvisen el que s’emet en la ràdio (la connexió és realment en directe): programes d’entrevistes, cançons…