El prestigiós pianista londinenc Alexander Ullman clausura aquest dissabte, 18 de maig, a les 19h el Festival Internacional de Piano Auditori Teulada Moraira amb un extraordinari Recital de Piano.

Un Festival marca turístic/cultural pròpia del Auditori Teulada Moraira que va arrancar amb la jove pianista estatunidenca d’ascendència xinesa Claire Huangci i seguirà amb Alexander Ullman. Prèviament al concert oferirà la vesprada del divendres una MasterClass als alumnes de piano del Conservatori de Música Professional “Mestre Berenguer” de Teulada, en el qual els donarà una sèrie de pautes i mètodes per a aplicar en el dia a dia en els seus estudis.

Aquest jove talentós ha impressionat a audiències i crítics de tot el món amb la seua profunda comprensió de les partitures que interpreta, el seu toc elegant i la seua expressió cristal·lina.

Nascut a Londres en 1991, va estudiar a l’Escola Purcell, en l’Institut Curtis i el Royal College of Music. Els seus mestres han inclòs a William Fong, Leon Fleisher, Ignat Solzhenitsyn, Robert McDonald, Dimitri Alexeev, Ian Jones i Elisso Virsaladze.

Alexander va arribar a l’atenció internacional per primera vegada en 2011 després de guanyar el Concurs Internacional de Piano Fran Liszt a Budapest. Ha actuat al costat de grans orquestres com l’Orquestra Filharmònica de Filadèlfia, Orquestra Filharmònica de Radi d’Holanda, Orquestra de Ràdio Noruega, St. Petersburg Philharmonic, Budapest Radi Orchestra i l’Orquestra Simfònica Coreana, així com les simfonies de Nova Jersey, Fort Worth i Mont-real, treballant amb directors com Vladimir Ashkenazy, Giancarlo Guerrero, Miguel Harth-Bedoya, Valentin Uryupin i Markus Stenz.

En els seus plans de futur inclou recitals a la Xina, el Japó i Amèrica del Nord.

Alexander Ullman ens presenta un gran programa amb obres de; Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Frederic Chopin i Franz Liszt.

Una bona oportunitat per a acostar-te aquest cap de setmana al Auditori Teulada Moraira i gaudir del Festival Internacional de Piano amb aquest jove prodigi.