El conjunt guanyador del VIII Concurs de Música de Cambra aconseguirà un concert dins del XXIV Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’, amb una prestació econòmica de 1.200 euros i al segon lloc se li concediran 600 euros.

Poden competir tots els duos, trios i quartets que continguen guitarra, quedant excloses les formacions amb piano. No obstant això, igual que en el Concurs Internacional ‘Ciutat d’Elx’, no hi ha límit d’edat i els participants han d’estar matriculats en algun dels cursos del festival.

Aquest certamen consta de dues fases. Una prova eliminatòria en la qual els concursants presenten una peça de lliure elecció, amb una duració màxima de 15 minuts. Aquesta fase tindrà lloc el 27 de juliol i els finalistes es coneixeran abans del concert de la nit. En la prova final els concursants hauran de presentar un nou programa de lliure elecció, que incloga obres de dos estils diferents i la seua duració no podrà superar els 25 minuts.

La final es realitzarà a la Sala Cultural la Llotja el 28 de juliol a les 21.00 hores. El resultat es coneixerà després de la deliberació del jurat, i el lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 31 de juliol a les 21.00 hores, abans del concert “Homenatge a Astor Piazzolla”, interpretat per Juan Carlos Chornet i Álvaro Pierri.