El Teatre Principal d’Alacant continua apostant pel seu projecte pilot “Entrada Cangur”, dotant a la seua oferta de Primavera d’una programació exclusiva per a les seues sessions infantils en l’espai El Principalito.

L’Entrada Cangur és un nou projecte pilot que planteja una programació infantil simultània a la Sala Nuria Espert a la programació habitual del Teatre, propiciant que l’espectador del Principal amb xiquets al seu càrrec de 4 i 8 anys, puga gaudir dels espectacles proposats a aquest efecte, mentre els xiquets assisteixen i participen en un esdeveniment únic, lúdic-didàctic.

Aquesta iniciativa té diverses pretensions clares. D’una banda propiciar la conciliació de l’oci en família, i fer un pas més dins de l’oferta cultural. I per un altre fer una inversió d’esforç en la creació de nous públics, tant pel que fa als propis xiquets, com en públic adult que de manera natural i per circumstàncies familiars s’aparta del circuit de consum cultural per a públic adult.

El Principal ha apostat per artistes alacantins per a la programació d’aquest espai. En el cas de les sessions que ja s’han desenvolupat, amb un gran acolliment per part de xiquets i majors, la responsable dels tallers ha sigut la Narradora Raquel López, que continuarà participant en el projecte.

Per a les pròximes sessions, es desenvoluparan quatre tallers tematizados i vinculats als diferents gèneres de les arts escèniques (teatre, dansa, música i circ).

El preu de les “Entrades Cangur” és de 8 € en la seua modalitat GENERAL, i de 6 € en la seua modalitat MULTI (comprant dues o més entrades). Poden adquirir-se pels canals habituals de venda del Principal, en Taquilla i Web: www.teatroprincipaldealicante.com

Les “Entrades Cangur” sempre estan associades a les entrades per als espectacles d’adults marcats en el programa amb el Segell Cangur.

 

ELS ARTISTES __________________________________________________

DANSA:

L’escola International Danse School que dirigeix Valerie Maciá impartirà el taller “Dansa Creativa”, en el qual els xiquets i xiquetes faran el seu primer acostament al món de la dansa. El taller l’imparteix Helena Sánchez Horal.

SESSIÓ D’ADULTS: “Totes les nits d’un dia” d’Alberto coniller, amb Ana Torrent i Carmelo Gómez. TEATRE

DATA: Divendres 8 de març a les 20.30 h.

_________________________________________________________________________

CIRC:

Donyet Ardit és l’associació d’arts circenses d’Alacant, l’objectiu dels quals és omplir de circ cada racó de la província.

En el seu taller “Bienvenidxs al Circ”, els xicotets podran viure l’experiència de ser artista de circ convertint-se en malabaristes, acròbates o equilibristes de la forma més divertida, de la mà d’Irene T García.

SESSIÓ D’ADULTS: Els Joglars amb “Senyor Rossinyol” TEATRE

DATA: Diumenge 10 de març a les 18 h.

_________________________________________________________________________MÚSICA:

El músic Iván Serrano realitzarà un “Concert interactiu” on els xiquets i xiquetes seran part imprescindible de l’espectacle, amb rítmica i cant, jocs i moviment.

Iván Serrano és el líder de la banda alacantina Pura Flegma, que compagina amb la seua carrera en solitari.

SESSIÓ D’ADULTS: “Juan Carlos Ortega” HUMOR

DATA: Divendres 12 d’abril a les 20.30 h.

________________________________________________________________________

TEATRE:

L’actriu alacantina Ana Cayuela, Llicenciada en Art Dramàtic (Drama) per la Universitat de Kent (Canterbury, Regne Unit) en la ESADT (Escola Superior d’Art Dramàtic de Torrelodones, Madrid) Serà la responsable del taller “Puck i altres personatges del Regne de les Fades” en el qual, juntament amb els xiquets, s’acostarà de forma divertida al món màgic del Regne de les Fades, de la peça teatral Somni d’una nit d’Estiu, de William Shakespeare.

A través de l’entremaliat Puck s’endinsaran en aquesta divertida comèdia i junts es convertiran en els màgics i fascinants personatges que viuen en ella.

SESSIÓ D’ADULTS: “Junts” de Fabio Mara, amb Kiti Manver, Melani Olivares, Gorka Otxoa i Inés Sánchez.

DATA: Dissabte 4 de març a les 20 h.

 

_________________________________________________________________________VVENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h