“Els xiquets poden canviar el món” és un espectacle on el grup Encanto reafirma els valors d’aquest projecte: la col·laboració, el treball en equip, l’empatia, però sobretot la importància de tindre respecte i fe en aquests xiquets que són l’horitzó i el futur de la humanitat.

Interpretat pel Grup Encanto, CantaJuego és l’oportunitat per als adults d’acostar-se als xiquets, riure, i gaudir de belles cançons al costat dels personatges que conviuen en el món de la fantasia i del joc.

CantaJuego és un projecte pedagògic-musical en format audiovisual, desenvolupat per especialistes en l’estimulació psicomotriu i el treball psicopedagògic. Orientat als xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys, CantaJuego ens proposa utilitzar la música i el moviment per a posar en funcionament la imaginació i la fantasia; aquestes vivències desenvolupen la psicomotricitat, potencien el món afectiu i les relacions socials.

Cantar i Jugar de manera divertida i visualment impactant, permet als xiquets i xiquetes educar l’oïda, desenvolupar el sentit rítmic, la veu, el moviment, el gest i l’expressió corporal, augmentant la confiança en si mateixos, l’autoestima, i el benestar personal.

Nascut l’any 2004, els directors de DiverMusic van decidir llançar el primer volum de CantaJuego, un DVD i CD musicals amb una revisió del cancioner popular infantil espanyol i iberoamericà.

Amb l’objectiu d’estimular la psicomotricitat i assistir al procés de desenvolupament dels sentits, a poc a poc i mitjançant el boca a boca, va anar coneixent-se en els àmbits educatius i l’espai de les guarderies. Gràcies a l’èxit en aquests entorns, el projecte va arribar directament a les famílies, compartint a casa les activitats d’oci creatiu que reforcen el desenvolupament educatiu i la integració.

En poc temps, la proposta va aconseguir un altíssim grau d’acceptació generalitzada i Sony Music es va sumar al projecte, aportant tota la seua experiència i entusiasme, i juntament amb tots vosaltres aconseguim fer de CantaJuego el fenomen infantil dels últims anys.

 

FITXA:

 

ESPECTACLE: “CANTAJUEGO. ELS XIQUETS PODEN CANVIAR EL MUNDO”

 

Dissabte 15 de juny

12.30 h – 16.30 h – 19 h

 

PREUS:

Pati i Club: 22 €

Llotja correguda: 20 €

Amfiteatre: 18 €

 

(L’edat mínima recomanada és de 12 mesos. Tots els assistents hauran de presentar la seua entrada)

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 10 a14 h