El programa Cultura en Barris va iniciar la seua marxa al setembre de 2016 i s’ha convertit, campanya rere campanya, en la proposta fonamental i permanent en la qual se sustenta la política municipal d’intervenció sociocultural de proximitat a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic baix el que s’engloben totes aquelles activitats que es realitzen en la proximitat de cada barri, organitzades directament o en les quals col·labora la Regidoria de Cultura.

En aquesta nova edició d’abril – juny 2021, sota la marca de Cultura en Barris, es continuen incloent el programa d’activitats culturals i animació a la lectura Anem a la Biblio, en un format en línia en aquesta ocasió, una mostra d’arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut, MenutsBarris i, com a novetat, l’estrena de dues noves seccions de programació denominades Escena D´aci i VisualcBarris especialitzades en arts escèniques i músiques del nostre territori i en projeccions audiovisuals per al diàleg i la conversa, respectivament.

S’anuncien més de 50 esdeveniments de teatre, dansa, circ, màgia, narrativa oral, concerts didàctics i projeccions audiovisuals, distribuïdes en diverses localitzacions de tota la ciutat ( Biblioteques, Centres socials comunitaris, Centre de les Arts, Centre Cultural Cigarreras – Casa de la Música, etc).

Col·laboració de diverses regidories

Aquesta oferta cultural es continua posant en marxa gràcies a l’estreta col·laboració entre diverses regidories de l’Ajuntament d’Alacant (Cultura, Acció Social, Igualtat i Joventut) al costat de l’inestimable suport i patrocini de la Diputació Provincial i Aigües d’Alacant. També continuarem salvaguardant les mesures soci-sanitàries establides i vigents (aforament regulat, accés identificat, distància establida i obligació de màscara, etc) per a garantir a totes una experiència i gaudi de cultura segura.

Entrades – invitacions

L’accés a les actuacions serà mitjançant entrada/invitació, que només es podran reservar en línia des de la web.

Les invitacions estaran disponibles dues setmanes abans de la realització de l’esdeveniment, fins a esgotar existències. Una mateixa persona, titular e-mail, només podrà adquirir fins a 4 invitacions per a cada funció.

Es prega que es reserven només aquelles invitacions que realment vagen a utilitzar per a facilitar-la l’assistència a altres persones interessades.

Si en alguna funció quedaren localitats disponibles, l’aforament establit es completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació reservada, segons informen des de la Regidoria de Cultura.