Continua el Cicle de Presentacions Literàries de Tardor a Elda, organitzat i coordinat per Farfanias en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i diferents col·lectius culturals de la ciutat, sota el lema Elda, Ciutat de Lectura”.

Durant els pròxims dies tindrà lloc la presentació de diverses obres, entre les quals es troben un assaig, dos àlbums infantils i una novel·la històrica, tot això a l’entorn dels dies dedicats a les Dones Escriptores i a les biblioteques. A més d’aquestes noves presentacions, també tindrà lloc un Passeig Literari per a recordar el desé aniversari del col·lectiu cultural Octubre Negre.

Seguint el calendari previst estàs són les propostes:

• Divendres 15, a les 20.30 hores, en el Teatre Castelar, sala escènica. . ‘Abre los ojos: Pelis y series para entender el mundo’, de Pepa Blanes. Editorial Fora de Ruta. Presentadora: Concha Maestre.

• Dissabte 16, 12.30 hores, en el Museu Arqueològic, sessió familiar. ‘Mamá, ¿adónde vamos cuando morimos?’,  de Susana Esteve; Il·lustradora, Elisabeth Justicia. Edicions Notivalle. Presentadora: Marta Maestre.

• Diumenge 17 d’octubre, a les 17.30 hores. Passeig Literari amb ‘‘El eco de la piel’, d’Elia Barceló; presentador, Juan Vera Gil; final en La Llibreria Vidal amb lectura de ‘Una comida en el campo’,  d’Elia Barceló. Editorial Caçador de Rates. Amb la participació de Cuentalectores del Taller de Lectura Activa de ACAE.

• Dilluns 18 d’octubre, a les 20.30 hores, a la Biblioteca Pública Municipal Paurides. ‘Mimadre’ (Àlbum il·lustrat), d’Inma Fuentes; il·lustradora: Sandra Prim. Presentadora: Susana Esteve.

• Divendres 22 d’octubre, a les 20.30 hores; Fundació Paurides: ‘Los Omeyas’, de Luis Barberá. Presentador: Juan Carlos Martínez Cañabate.

L’assistència a tots els actes serà d’entrada lliure, condicionada a les normes sanitàries en vigor.