L’Ajuntament de Dénia ofereix este estiu una nova edició de les excursions vespertines i nocturnes  «Descobreix els paisatges de Dénia». Per als mesos de juliol i agost s’han programat 16 rutes sense dificultat per diferents paisatges de Dénia i també de la Marina Alta que permetran descobrir els valores ambientals del nostre medi natural.
Les excursions comencen el 20 de juliol i finalitzen el 12 d’agost. El bosc del Montgó, el parc natural de la marjal Pego-Oliva, un passeig sensorial amb música al Jardí de l’Albarda, el riurau de Jesús Pobre, la Via Verda, un passeig pel litoral de les Rotes, els pobles de muntanya i l’arquitectura rural, la cova de l’Aigua i  una sessió d’observació astronòmica guiada des de la lloma del Castanyar són algunes de les eixides previstes.
Pot participar en les excursions qualsevol persona, a partir dels 7 anys d’edat, amb unes condicions normals de salut i hàbits bàsics de caminar. Cal acudir-hi amb gorra, motxilla amb aigua, sabatilles o calçat de muntanya i llanterna en el cas de les eixides nocturnes.
Les places són limitades. Les persones interessades han d’inscriure’s enviant un correu a deniaviva@ayto-denia.es en què indiquen nom i cognoms dels participants i telèfon de contacte. El termini d’inscripció finalitza a les 13 hores del dia anterior a cada eixida i els divendres a les 13 hores en cas que siga per a una eixida de diumenge.