El programa radiofònic de “La voz del Valle de las Uvasd’Asp, “Conectados en la Noche”, participarà el 2 i 3 de novembre en la               

La trobada està organitzada pel Grup Literari Guadiana, i compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial de Ciudad Real, l’Ajuntament d’Almagro, l’Ajuntament de Ciudad Real i ManchaArte.

En aquest esdeveniment participaran més de vint poetes, procedents de diferents punts de la geografia espanyola, així com d’altres països.

El divendres, 2 de novembre, a les 19:30h, a Almagro, tindrà lloc una recepció en el Palau de Valdeparaíso, després de la qual, se celebrarà un recital poètic a càrrec de tots els poetes convidats.

El dissabte 3, seguiran els actes programats en el Museu del Quixot de Ciudad Real. A les 11h., obrirà la jornada una ponència sobre la poesia actual, a càrrec de Manuel Juliá. A continuació, hi haurà una taula redona el tema de la qual serà “La funció social de la poesia i el seu estat actual”, en la qual participaran Pedro Antonio González Moreno, María Antonia Riques Peixos, Federico Gallego Ripoll i el mateix Manuel Juliá.

Completaran els actes, una visita guiada per la ciutat i un recital de tots els poetes participants, amenitzat pel cantautor Paradoxus Luporum i la ballarina Saiya Aisha.

Begoña Rodríguez i Esther Abellán dirigeixen i presenten “Connectats en la nit”. Un espai setmanal en el qual, temporada després de temporada, entrevisten a gran nombre d’autors actuals, des d’un espectre poètic ampli i lliure de prejudicis. Durant una hora, el poeta convidat comparteix la seua música preferida, recita, parla de la seua obra, la seua manera d’escriure, la seua forma d’entendre la poesia i qualsevol tema relacionat amb aquest món tan apassionant i ple de sentiments.

A més, des del programa es difonen noves iniciatives i formes d’expressió poètica (cantautors, rap, poesia experimental…). Es realitzen també programes monogràfics dedicats a autors de totes les generacions, com Bob Dylan, Rainer María Rilke, Ángel González, Carilda Oliver Llaura, Fernando Pessoa, Delmira Agustini…

“Conectados en la noche”. s’emet cada dijous, a les 23 hores, en La Veu del Valle dels Raïms 103.4FM i valledelasuvas.es. També es pot escoltar el programa en format podcast en la plataforma Ivoox.