L’emblemàtic publicista Toni Segarra al costat de Sergio Rodríguez i Pablo Vizcaíno seran alguns dels protagonistes del Dia de la Publicitat, esdeveniment organitzat per 361º, l’Associació d’Empreses de Publicitat de la Província d’Alacant. Aquest esdeveniment se celebrarà el divendres 25 de gener a l’auditori de l’Escola de Cinema de Ciutat de la Llum. Un dia que estarà enfocat a les agències i marques de la província d’Alacant, però també a tots els amants i seguidors de la creativitat.

Sota el títol “Cita amb…”, el matí començarà amb un interessant diàleg entre Sergio Rodríguez, fundador del Centre de Documentació Publicitària i Andrés Karp, president de l’Associació 361é i després serà el torn del reconegut publicista Toni Segarra. Una mica més tard començarà una taula redona a la qual, a més d’ells tres, se sumaran altres convidats vinculats a l’associació. Junts desgranaran els temes més actuals del sector publicitari sota el títol de “Il·lustres ignorants”.

D’altra banda, durant la pausa café, els assistents tindran la possibilitat de fer networking entre ells. La intenció és que siga un dia de festa, de trobada amb la professió. Així mateix, a última hora es realitzarà un workshop amb una primera part titulada “Paraules més, paraules menys. Estimulació i redacció creativa” que serà coordinat per Pablo Vizcaíno, redactor creatiu freelance, professor associat de la Universitat d’Alacant i de la Universitat Antonio de Nebrija, i una segona part, “Passat i futur de la Publicitat” conduït per Sergio Rodríguez, fundador del Centre de Documentació Publicitària.

Per a assistir és imprescindible inscriure’s a través de la web asociacion361.es. L’assistència serà totalment gratuïta, a més, es donarà opció a acudir al menjar del Dia de la Publicitat.

Els protagonistes de la jornada

Toni Segarra

És l’únic espanyol en la llista de les 100 top creative minds de la revista Shots. Segons una enquesta realitzada per la revista Anuncis entre la professió, Toni Segarra és el millor creatiu espanyol del segle XX. Al maig de 2009 l’editorial Espasa va publicar el seu primer i fins al moment únic llibre: “Des de l’altre costat de l’aparador”, una selecció de les seues reflexions a propòsit de l’ofici.

Sergio Rodríguez

Articulista habitual en revistes del sector, ha escrit quatre llibres de publicitat, “Busque, compare i, si troba un llibre millor, compre’l!”, “Lottusse, el viatge d’una passió”, “Comunicació publicitària a les Balears” i “MMLB. Nosaltres, els persuasores”. En l’actualitat imparteix la matèria d’Història de la Publicitat en el Màster de Gestió Publicitària de JWT i la Universitat Complutense de Madrid.

Pablo Vizcaíno-Alcantud

Professor associat en la Universitat d’Alacant, Universitat de Castella-la Manxa i Universitat Antonio de Nebrija, a més de professor col·laborador en uns quants llocs més. També és redactor publicitari freelance i doctor en Publicitat. Escriu anuncis, investiga sobre marques i reflexiona sobretot l’anterior. Una ment inquieta, un treballador incansable, emprenedor i proactiu que no deixa d’aprendre i crear.