“Elx Participa”, el projecte impulsat per la regidoria de Participació per a dinamitzar els barris i pedanies, viu el seu cap de setmana més mogut. L’edil de l’àrea, Felip Sánchez, ha presentat la programació que es realitzarà en Els Arenals del Sol, Els Palmerars, i el Parc 1º de Maig.

Concretament, el divendres 20 de juliol en Arenals del Sol, al costat del lloc de Socors, a partir de les 19 hores hi haurà una programació dedicada al Reggae, Ska i Dub. Hi haurà un autobús en el qual actuaran els dj’s Dubstoned Soundsystem, Tunelon Iration, Payoh Soul Rebel, Miguel Caamaño, Xino DJ i Nonai Sound.

El dissabte 21 de juliol al matí en el Poliesportiu dels Palmerars a les 11:30 hores actuarà Gatetemon i a les 12:30 hores hi haurà un cuentacuentos a càrrec d’Alberto Cedrán.

Finalment, a les 18 hores “Elx Participa” es desplaçarà al Parc Primer de Maig, on hi haurà una jornada de Cultura Urbana. Hi haurà tallers de Break Danse, Skate i #Grafiti, Així mateix, a les 19:00 hores actuarà :Nabe; a les 20:00 hores, Syla; a les 21:00 hores, Hakuna Tanaka; i com a plat fort actuarà el raper valencià Alberto Gambino.