Una obra musical bellíssima. El Rèquiem de Gabriel Fauré, reconegut mundialment, és considerat un dels més bells, al costat dels de Mozart i Brahms. És una oportunitat excepcional per a gaudir amb aquesta interpretació que estarà en mans de dues formacions centenàries, la Banda Simfònica Municipal d’Alacant i l’Orfeó Alacant, amb solistes convidats.

Dues formacions centenàries, amb més d’un segle d’existència cadascuna a la ciutat d’Alacant on van ser creades, amb 100 intèrprets en l’escenari del Auditori de La Nucia per a fer una gran interpretació d’un gran rèquiem i un gran programa.

El programa d’aquest concert oferirà a més altres obres de Fauré: “Cantique de Jean Racine” Op. 11 i “Pavane” Op. 50. Després d’haver sigut estrenat aquest programa en la Cocatedral de Sant Nicolás d’Alacant s’oferirà en l´Auditori, a La Nucia, de manera especial.

Aquesta actuació que obri el XII Clàssic Internacional de la Mediterrània compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació d’Alacant i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura d’Alacant.

Diumenge, 6 de novembre 2022. 19.00 hores.

Entrada gratuïta. Invitacions en les taquilles del Auditori.