El Centre Comercial L’Aljub , gestionat per Cushman & Wakefield, acollirà el 24 de maig una exhibició de capoeira i una batucada, a càrrec de la Escola Berimpalmares. En ella participaran més de 50 persones entre alumnes infantils, juvenils i professors. Aquesta iniciativa es realitza amb motiu de la graduació dels alumnes de l’escola i per la celebració de la trobada cultural ‘De Camarada à Camaradinha’. Una cita oberta a tota la ciutadania que es durà a terme del 25 al 26 de maig a Elx i Alacant.
L’exhibició recorrerà les instal·lacions de L’Aljub a ritme de batucada i finalitzarà amb una roda o cercle de Capoeira, que és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Una iniciativa familiar per a transmetre hàbits de vida saludables per mitjà de la capoeira, així com aspectes tradicionals de la cultura brasilera. Escola Berimpalmares de Capoeira és una associació juvenil sense ànim de lucre composta per joves voluntaris que bolquen els seus esforços en la realització d’aquest projecte sociocultural.
L’endemà, el dissabte 25 de maig continuarà l’activitat en el Centre Comercial L’Aljub, aquesta vegada una acció pensada per a fer gaudir als xiquets i xiquetes al mateix temps que aprenen sobre ciència. En la plaça central es realitzaran dues passades del taller ‘Reaccions químiques & Coneix els teus sentits’, a càrrec de Ciència Divertida, el primer a les 18.00 hores i el segon a les 20.00 hores.