A la fi de l’any passat, Ed Bloom -pseudònim del valencià Miguel Jordá extret de la pel·lícula Big Bish de Tim Burton- es presentava per primera vegada amb un tema inèdit, Shine. Aquesta cançó èpica amb inspiració british venia acompanyada d’un videoclip obra de la il·lustradora Patricia Bolinches i amb animació de Sergio Pop, i establia les bases d’un projecte amb futur que va poder gaudir-se en directe per primera vegada i davant un aforament complet al desembre a València al costat d’Alice Wonder. Després de Shine, va arribar en 2021 la reedició de Begin again, cançó que es trobava originàriament en el seu disc homònim Ed Bloom autoeditat en 2019 sota la producció de Carlos Soler Otte (Damien Lott).
Miguel Jordá va ser cantant de la banda El Mundo de Wayne (2006-2014) amb els qui va recórrer els escenaris dels principals festivals del país i telonearon a artistes consagrats com a Vetusta Morla, Second, Dorian, Supersubmarina, Peresa, Luis Brea, Ells, Dani Martin, M-Clan, Despisteu-vos o Antonio Orozco.
La pròxima cita en directe de Ed Bloom és aquest dissabte 20 de març a les 19.00h al costat de Badlands a Elx (La Llotja). Per a reservar invitació, es pot fer en circuitsonora.com.