Aquest dissabte 22 a les 12:30h, tornen les bandes de Rock en estat pur a la Sala Euterpe. La pandèmia ens ha portat canvis de format per a públic assegut i molt concert acústic, però aquest dissabte els sons elèctrics tornen a aquest escenari de la mà de Luback, una banda que és Rock, blues, folk i soul, música d’arrels passada pel seu filtre personal i elaborada amb especial cura en els detalls.

Després de tot un semestre publicant singles generant una gran expectació del seu àlbum “The Measure Of The Step”, tercer LP de la banda, ha donat pas per fi a la seua publicació definitiva. La seua essència de rock clàssic amb so del S. XXI ha remogut mitjans com a Ràdio 3, Mariskal Rock, Pelat Sonor, La 1, Rock FM, La Heavy i molts més. Però el millor està per arribar. Luback és un animal de directe, i tota la força d’aquest nou material es veu multiplicada sobre els escenaris amb un xou únic i emocionant.

Lichis

El diumenge 23 a les 12:30h és el torn de Lichis, un referent del pop rock espanyol. No sols pels seus treballs en solitària Modo Avión (2014) y Mariposas (2017), si no per la seua llarga carrera artística que li ha portat a formar part de Maleza, La Cabra Mecánica, Pandilla Voladora, Albert Pla, Tomasito, el Canijo de Jerez, Muchachito y Delinqüentes són només alguns dels jalons de la carrera de Miguel Ángel Hernando Trillo, Lichis. Un dels seus últims treballs (2021) va ser al costat de Ruben Pozo amb el disc “Mesa para dos”.

Les entrades per als concerts es poden comprar en www.salaeuterpe.com.

Programació

LUBACK

• Dissabte 22 de maig

• Horari: 12:30h

• Preu: 10€

LITXIS

• Diumenge 23 de maig

• Horari: 12:30h

• Preu: 18€