La Fundació Samborí va nàixer amb l’objectiu d’incentivar la creativitat artística i imaginativa dels valencians i valencianes, millorant any rere any, el concurs literari Premi Sambori. També obrir nous camins per a la normalització lingüística i de l’ús social i cultural del valencià ajudant a promoure’l i difondre’l així com fomentar la promoció, l’agermanament i la col·laboració amb les llengües i cultures del món.

A més dels dos concursos que es fan al País Valencià (Premi escolar de literatura en valencià i Concurs universitari de narrativa), també es convoca a Catalunya, Franja de Ponent i Catalunya del Nord (Premi Sambori Òmnium) i a Mallorca (Premi Sambori a les Escoles Mallorquines).

Aquests dies El Samborí, lògicament, també està a casa i té moltes ganes de continuar llegint les vostres històries i de compartir-les amb tots i totes les que, com nosaltres, també es queden a casa.

Per això, ens proposa que feu una història i que ho envieu a fundacio@sambori.net

Podreu llegir-les i compartir-les amb els vostres amics-as i familiars en l’apartat “Els contes del Sambori des de casa” de www.sambori.net

Quina, us animeu? Vinga, que el Samborí està esperant-vos!