Dilluns que ve 10 de Febrer de 2020 comencen les III Jornades Vitícoles a la Casa de Cultura-KAKV en les quals participaran diverses persones especialitzades en el cultiu de la vinya del S.XXI. La inscripció té un preu total de 35€.

Com en anys anteriors Laura García Cantero (Enginyera agrònoma i enòloga per Montpelier), en col·laboració amb la Kakv, la Regidoria d’Agricultura i amb el patrocini d’Atlàntica Agrícola, Suterra i Procepvi durà a terme la realització de les Jornades Vitícoles, que arriben enguany a la 3r edició.

Es tracta d’una activitat de formació en un marc popular i accessible, destinada i orientada per a totes aquelles persones especialitzades en el sector vitícola i enològic.

Enguany s’exposaran diferents punts de vista que permeten abordar la viticultura en aquesta nova era, on el cultiu de la vinya es tracta d’una manera holística, i en parlar de vinya parlem d’agricultura, paisatge, medi ambient, salut i vida.

En les lliçons magistrals comptarem amb grans professionals com són Sr. Adriano Zago, professor italià que ens narrarà la seua experiència en agricultura biodinàmica, la Dra. Carolina Porta Piñero, la qual ens parlarà de la vinya com a ecosistema, així com també Jorge Monfort (Wine Luthiers), Sr. Thierry Point (Pépinières du Comtat), Dr. Santiago Laserna Arques (Atlàntica Agrícola), o els prestigiosos investigadors Dr. Félix Cabello i Dr. Ignacio Morales entre molts altres.

Per a la realització de les inscripcions enviar correu electrònic a comunicació@kakv.com indicant nom, telèfon mòbil i correu electrònic.