Correus celebra el Dia de l’Orgull amb l’emissió del seu primer segell LGTBI. El segell rendeix també homenatge al Passatge Begoña en Torremolinos, lloc de Memòria Històrica i bressol dels Drets i Llibertats LGTBI.

Aquest segell #NoSoloAmarillo té els colors de la bandera LGTBI i porta inscrita la frase «Passatge Begoña (Torremolinos) bressol dels drets LGTBI».

El valor postal del segell és 1€, per la qual cosa es pot usar per a realitzar enviaments el cost dels quals siga igual o inferior a aquest valor.

L’impacte generat ha aconseguit el mig milió d’euros el que ve a dir, que si hagueren hagut de gastar diners en publicitat per a obtindre el resultat actual, hagueren necessitat invertir aquesta quantitat.

La campanya ha contemplat xicotetes accions com vinilar nou bústies de Correus, cinc furgonetes de repartiment i la pròpia oficina de Chueca que ha sumat globalment un cost de 12.500 € aproximadament.

Aquesta acció ha generat un important benefici i repercussió mediàtica a Correus a més d’aconseguir també importants crítiques de l’extrema dreta del nostre país.

Dades tècniques de l’emissió

Producte Filatèlia Correus

Impressió: Offset

Grandària de cada segell: 40.9 x 28.8 mm

Efectes o segells que inclou el Paq: 5

Data Publicació: 15 de juny de 2020

Tirada: 1.000.000

Producte exempt d’IVA.

Compra del segell: ací