La Universitat d’Alacant obri el període d’inscripció per als cursos de valencià programats pel Servei de Llengües per al segon quadrimestre del curs. El termini d’inscripció s’obri dimecres, 22 de gener, i acaba el dilluns 27 de gener.
Una edició més, el Servei de Llengües amplia l’oferta dels cursos de valencià, amb vint-i-un cursos presencials de nivell B1, B2, C1, C2 i un d’inicial nivell A1 per a estudiants internacionals, a més de cursos en línia de nivell B2, C1 i C2. Els grups presencials s’impartiran en el campus de Sant Vicent del Raspeig i en les seus i aules universitàries de Cocentaina, Elda, la Nucia, Petrer, Torrevella, la Vila Joiosa i Villena.
Els cursos començaran el 10 de febrer i conclouran el mes de maig, amb una duració de seixanta hores. Una vegada finalitzats aquests cursos, l’alumnat serà matriculat automàticament en les proves de valencià de la UA organitzades per la CIEACOVA, i els qui les superen, obtindran un certificat de la UA de coneixements de valencià que és equivalent amb caràcter general als de la Junta Qualificadora (més informació: http://sl.ua.es).
D’altra banda, el Servei de Llengües també ofereix sessions de conversa i materials en línia oberts i gratuïts L’oferta de cursos de valencià es complementa amb altres activitats formatives gratuïtes, obertes a la comunitat universitària i públic en general: les aules de conversa a Alcoi, Elda, Oriola, Saix, Torrevella i Villena; les sessions de conversa al campus de Sant Vicent del Raspeig a través del Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU) situat a la Biblioteca General, o l’oferta gratuïta de materials en línia que ja tenen més de 1.500 persones inscrites aquest curs.

Més informació:

http://web.ua.es/cau

https://sl.ua.es/va/aules-de-conversa.html