Amb motiu de l’exposició El segle Balenciaga que l’Ajuntament de Xàbia va iniciar el juliol  passat, la soprano Teresa Albero realitzarà un concert a l’Església de Sant Bartolomé de Xàbia divendres que ve 23 de setembre. Un recital molt esperat per molts motius.
La soprano Teresa Albero va arribar a Xàbia després de viure un període de huit anys a Sant Sebastià. Una etapa que li ha oferit la possibilitat de conéixer part de la cultura basca. Està establida a la Marina Alta des del 2016 i mitjançant aquest recital aportarà una visió musical de l’atmosfera en la qual va viure el dissenyador Cristóbal Balenciaga. El so de les seues dues ribes és un recital que gira entorn de la mar i més concretament a les dues mars que van marcar la seua vida. D’una banda, la Costa Basca -lloc en el qual va nàixer el dissenyador – i per un altre, la mar Mediterrània. Una mar que li va fascinar i en el qual va passar llargues temporades.
Teresa Albero estarà acompanyada pel pianista Jesús María Gómez i junts interpretaran obres de Rodolfo Halffter, Sorozábal, Guridi entrellaçades amb els compositors llevantins Óscar Esplá i Rodríguez Albert. Un món sonor únic per a una exposició que ja es pot considerar un èxit per part de l’Ajuntament de Xàbia.
Divendres que ve 23 de setembre a les 21.30 hores hi ha una cita imperdible a l’Església de Sant Bartolomé de Xàbia. L’entrada al concert serà gratuïta.