En la Tourist Info del Campello, la regidora de Turisme, Cynthia Alabés ha presentat ‘El Sol de la Festa’ la Campanya de Turisme per a 2019, que serà presentada la setmana que ve en FITUR.

En aquesta campanya es busca posar en valor les Festes i Tradicions campelleres com a reclam turístic. La Fireta de Sant Jaume, el Desembarcament, la Bunyolada de Sant Josep, la Dansà, els Festes de la Mare de Déu del Carme i els Festes de Moros i Cristians suposen un immens Patrimoni Cultural Immaterial per al municipi que en El Sol de la Festa es converteix en el protagonista principal per a oferir una destinació amb un àmplia i variada oferta cultural.

Recentment El Desembarcament ha rebut la Declaració de Festa d’Interés Turístic Provincial de la Generalitat Valenciana i per aquest motiu s’ha decidit aprofundir en l’aposta per les tradicions i festes campelleras com a elements turístics singulars que doten al municipi d’elements diferenciadors en el mercat turístic.

Enguany destaca la Desfilada que realitzarà una representació de la Junta Festera de Moros i Cristians a través de les seues Capitanies 2019, Terç de Flandes i Kordofan, acompanyada de la Colla de Dolçaines i Tambors L’Arraix, el dissabte 26, en la gran desfilada de les festes de la província organitzat per la Costa Blanca des de la Plaça Callao fins a la Porta del Sol. Més d’un miler de festers representants dels moros i cristians, festes del foc, carnestoltes i festes populars oferiran un gran espectacle amb la nostra millor tradició musical.