La regidora de Turisme, Belén Alvarado, ha presentat la IV edició del ‘Street Food Market’ d’Elda, que se celebrarà durant el cap de setmana del 1, 2 i 3 de març en la Plaça Castelar. La principal novetat d’aquesta edició és la intenció de fer l’ullet a la festa del Carnestoltes, per la qual cosa s’han programat diferents activitats i sorpreses amb les quals gaudir d’una manera diferent d’aquesta parada gastronòmica.

En aqueix sentit, les primeres 250 persones que acudisquen disfressades al ‘Street Food Market’ rebran una invitació per a la beguda en qualsevol de les deu camionetes que compondran la fira. No obstant això, el plat fort arribarà el dissabte al matí, quan els més xicotets podran gaudir de l’animació infantil, que comptarà, entre altres, amb un taller de pintacaras. Per part seua, el grup local ‘Olivia’ amenitzarà amb la seua música la nit del dissabte per a tots aquells que acudisquen a sopar algun dels diversos plats elaborats en aquests ‘food trucks’: “El Carnestoltes estarà present durant tot el cap de setmana a través d’activitats dirigides per a tota la família”, ha assenyalat l’edil de l’àrea, subratllant que “volíem donar-li a aquesta edició una major importància perquè la gent es quede a Elda i també acudisquen més visitants a la ciutat, ja que tenim una gran quantitat d’activitats per a totes les edats”.

Per part seua, Amadou Sow, organitzador d’aquest ‘Street Food Market’, ha destacat que “Elda serà la primera parada del nostre tour en 2019, i volíem que fora especial donant-li un toc carnavalesc”. De la mateixa manera, Sow ha recordat que en els ‘food trucks’ “hi haurà tant menjar nacional com internacional, a més de menús sense glútens, vegetarians i vegans”, subratllant que “el preu del menjar oscil·la entre els 2 i els 8 euros com a màxim”.

Cal recordar que aquesta fira gastronòmica obrirà les seues portes el divendres 1 de març de 19 a 00 hores, mentre que el dissabte les camionetes atendran el públic de 12 a 00 hores. Quant al diumenge, el servei començarà a les 12 hores, estant previst el final d’aquesta edició del ‘Street Food Market’ d’Elda per a les 19 hores.